Tarieven

Particuliere woning

€750

excl. 21% btw

Appartementen

op aanvraag

Meerdere woningen

op aanvraag

Volledige transparantie

Onze tarieven zijn transparant zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Een all-in prijs; een complete BENG berekening, deskundige advisering ten aanzien van de te nemen maatregelen, correspondentie, certificering, afmeldkosten en levering van een energielabel ten behoeve van de omgevingsvergunning.

Werkoverleg
Beng berekening tarieven

Meerdere vergunningen nodig?

Heeft u als aannemer, projectontwikkelaar, makelaar of architect meerdere omgevingsvergunningen van nieuwbouw woningen waarbij een BENG berekening toegevoegd dient te worden, neemt u gerust persoonlijk contact met ons op zodat wij een totaal offerte voor u kunnen maken. Samen kijken we dan wat we voor u kunnen betekenen.

Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen via deze site. Klik uw keuze aan, vul het document in en stuurt u ons de gevraagde documentatie. U ontvangt per omgaande een offerte van ons.

Levertermijn:

Wij streven naar een levertermijn van 14 dagen voor de BENG berekening ten behoeve van de omgevingsvergunning aanvraag voor uw nieuwbouw. Mocht u de actuele levertijd willen weten OF u heeft een spoedopdracht, bel gerust naar Wim van Acker of mail om de mogelijkheden te bespreken.

Beng berekening levertijd

 Volledige

transparantie!

 

blaadje.png