top of page
Zoeken

Bengberekeningen voor vergunning

U gaat een nieuwe woning bouwen of een nieuw bedrijfspand.

Uw bouwplan voor de nieuwbouw wordt misschien al vertaald naar een ontwerp op weg naar het aanvragen bij de vergunning bij uw gemeente. Uw architect , ontwerper of ontwikkelaar heeft wellicht niet alle expertises in huis om u volledig te ontzorgen.


Bengspecialisten is in dat geval een goede keuze!


Wij gaan samen met uw ontwerper rond tafel zitten of nog makkelijker; we spreken online af om te bespreken of uw nieuwe pand voldoet aan de regelgeving van de BENG, Bijna Energie Neutraal Gebouw.


Mochten er zaken zijn die niet kloppen op de tekening geven wij dit aan zodat er voor de vergunning aanvraag ingegrepen kan worden. Dit voorkomt achteraf vervelende verrassingen.


Bengspecialisten berekent aan de hand van de bouwkundige tekeningen of uw nieuwe pand zal voldoen aan de BENG eisen. Hoe lang gaan we daar dan over doen? Wij garanderen dat wij vanaf akkoord binnen 14 dagen een gekwalificeerde bengberekening aanleveren met een voorlopig energielabel zodat de vergunning compleet ingediend kan worden.


Naast het vergunning traject kan Bengspecialisten ook het bouw traject op het gebied van de beng regelgeving opvolgen, zodat u op het einde van de bouw ook uw beoogde definitieve energielabel kan krijgen. Ook dit traject is verplicht vanuit de overheid.


Het zou toch jammer zijn dat u bij het eindresultaat een langer energielabel ontvangt dan dat u in eerste instantie had verwacht. Dit kunnen wij voor u voorkomen!


Uw nieuwbouw project hoeft absoluut niet in onze regio te zijn. Wij verzorgen bengberekeningen door heel Nederland. U levert de juiste documenten aan en wij doen verder ons werk.


Heeft u een project op stapel? Laat u dan door Bengspecialisten informeren en vraag naar Wim. Hij weet alles van Beng zaken.Comments


bottom of page